Uitslag Merlet Multi Meet 24 en 25 februari 2007 in Cuijk

Zaterdag 24 februari werd in Cuijk de eerste dag van de Merlet Multi Meet gezwommen. Het werd een echte Ladies-Day voor Neptunus '58, met 9 zwemsters, 2 vrouwelijke coaches en 3 dames in het publiek.

Anouk van Helvoirt zwom op de 200 wissel in een nieuw clubrecord naar de reservelimiet voor de Brabantse Zomerkampioenschappen. Ook op de 100 vrij zwom ze een nieuw clubrecord. Elke Schellekens liet de grootste verbetering zien, door op de 200 wissel haar oude pr met maar liefst 16 seconden aan te scherpen.

Medailles waren er voor:
- Bente van Bergen: goud op de 50 rug en 100 wissel en brons op de 50 school
- Anouk van Helvoirt: brons op de 100 vlinder en zilver op de 200 wissel
- Anouk van Lokven: zilver op de 100 school

Ook tijdens de 2e dag van de Merlet Multi Meet in Cuijk is er weer hard gezwommen.
De ochtend begon met de 50 vrij dames, waarop Evalie Hovers, Esra Pennings, Manissa vd Brand en Lies vd Bersselaar hun pr's scherper stelden. Lies verbeterde haar tijd met bijna een seconde, en dat terwijl ze nog steeds herstellende is van een knie-blessure. Bart van Bergen was ook in goede doen naar Cuijk afgereisd, getuige zijn pr van ruim 2 seconden op diezelfde 50 vrij. Anouk van Helvoirt zwom geen pr, maar behaalde wel een bronzen medaille. Bij de minioren was Bente van Bergen maar liefst 2,5 seconde sneller dan de concurrentie en behaalde zodoende een gouden medaille.

Even later zwom Elke Schellekens op de 100 rug de sterren van de hemel door haar pr met maar liefst 6,45 seconden scherper te stellen en zo ook het clubrecord te veroveren. Zo komt de limiet voor de 4 x 100 wissel meisjes junioren 2 en later ook steeds dichterbij, nadat de meiden tijdens de Brabantse Winterkampioenschappen op de 4 x 50 wissel de limiet al hadden behaald. Lies zwom bijna 12 seconden van haar oude pr.

Na haar winst op de 50 vrij was Bente ook op de 50 vlinder iedereen te snel af. Haar voorsprong was nu maar liefst 4 seconden op de rest. Alex de Laat zwom een persoonlijk record van 6,5 seconde.

Als afsluiter stond de 200 vrij op het programma. Evalie en Anouk zwommen beiden een nieuw clubrecord door hun pr's met 1,5 en 3,5 seconde aan te scherpen. Esra en Manissa debuteerden op deze afstand.

Uitslag dag 1
Uitslag dag 2


Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'